HR Blog post kategorije

Radionica uživo: Oslobađanje majmunskog dijela mozga – u kreativnom procesu!

Svatko posjeduje kreativnost. Veliku količinu kreativnosti. Ono što nas spriječava da ispoljimo tu kreativnost je ili strah ili mentalni filter. Kako nježno razbiti vlastiti mentalni filter, smanjiti strah i dopustiti kreativnosti da izađe u izvornom obliku?

Slijedi nekoliko riječi o nadolazećoj radionici koja bi vam mogla dati odgovor na to pitanje…

Radioničar presents:
OLIVER LINZBAUER – Oslobađanje majmunskog dijela mozga (u kreativnom procesu)

Na radionici “Oslobađanje majmunskog dijela mozga (u kreativnom procesu)” koja će se održati u subotu 18. svibnja s početkom u 10h u Radionici 32, polaznici će svladavati metode i vježbe koje im pomažu da dođu u dodir s vlastitom kreativnosti. Radit ćemo na razvoju kreativnosti te istovremeno na umanjivanju samokritike i straha od pogreške. Radionica je interaktivna i vrlo praktična te će polaznici nakon radionice doma otići s radnom bilježnicom kao bonus dodatkom za poticanje kreativnosti.

Kome je radionica namijenjena? Ciljana publika?

  • Osobama koje misle da nisu kreativne
  • Osobama kojima kreativnost treba na svakodnevnoj razini
  • Osobama koje imaju teškoće s razvojem kreativnosti i kreativnih ideja

Opširnije o radionici

Iako možda za sebe govorite da nemate kreativnosti ili da je imate vrlo malo, istina je da svako ljudsko biće posjeduje ogromnu kreativnost. Kako doći u dodir s vlastitom kreativnosti? Da li se radi samo o nedostatku vremena i prostora, ili tu ima još stvari na kojima možemo poraditi?

Majmunski dio našeg mozga je instinktivan i intuitivan, dobro povezan s našim fizičkim tijelom i s okolinom. Isto tako, majmunski dio našeg mozga je često sputan i filtriran od strane svjesnog uma. Kako majmunskom dijelu mozga dati više prostora, manje filtera i manje kritike?

Odgovore na ta pitanja tražit ćemo u ovoj praktičnoj četverosatnoj radionici. Pomoću raznih vježbi i metoda doći ćemo do izvora vlastite kreativnosti i naći način da kreativnost bude prisutnija u našem svakodnevnom životu. Izmjenjivat ćemo individualni i grupni pristup rješavanju problema, te nakon radionice izaći s radnom bilježnicom punom ideja i zadataka primjenjivih u bilo kojem trenutku.

Bilo da želite koristiti kreativnost u verbalnoj, tekstualnoj, tjelesnoj ili vizualnoj ekspresiji, ili samo “želite biti kreativni” ovo je radionica koja vam nudi praktična rješenja.

Što ćete naučiti?

  • Naviknuti se na vlastitu kreativnost
  • Vježbati i razvijati kreativnost
  • Zaobići kritike
  • Generirati nove ideje

O voditelju:

Oliver Linzbauer diplomirao je na FER-u te prošao ozbiljne edukacije koje se bave temama komunikacija, leadershipa i facilitacije (TTT, NLP, Braveheart FTLW, PP). Instruktor je globalne organizacije Outward Bound koja mlade podučava socijalnim vještinama i grupnoj dinamici, dok HR-ovcima i team leaderima pomaže u stvaranju učinkovitih timova. Pod pseudonimom “Neakademski slikar” izdaje fanzin “Otom Potom” te se u slobodno vrijeme bavi ekspresijom kroz vizualni i tekstualni kanal, dok je mnogima poznat i zbog velikih uspjeha u izražavanju kroz audio formate (nagrade Zlatne koogle za najboljeg hrvatskog DJ-a 2005. i 2006., predstavnik Hrvatske na svjetskom Red Bull natjecanju  2013., DJ Ede Maajke, rezident RNB Confusiona). 

RADIONIČAR je serija nišnih kreativnih radionica za koje ne postoji ili manjka formalnih edukacija na različite teme i izazove iz kreativne industrije. Radioničar će sa svojim radionicama dijelit konkretno znanje iz prakse, davat uvid u nove trendove i alate te služit kao platforma za spajanje, dijeljenje znanja i iskustava kao i networking među polaznicima.

vrijeme: subota 18.5.2024. 10-14h
mjesto: Radionica 32, ul. Antuna Mihanovića 32, Zagreb
cijena: 40 € po osobi / max 12 polaznika
ulaznice: CORE EVENTS
Facebook event: link

Upiti i dodatne informacije dostupne na mail: info@radionica32.com

Dizajn plakata: Zembo Latifa
Organizira: 4:AM agency
Lokacija: Radionica 32 kreativni hub

Tags: