HR Projekti kategorije

Otom Potom – the headquarters!

Dobro došli na stranicu za sve – centralna stranica (štab, headquarters, HQ) s koje možete kliknuti i vidjeti bilo kakav sadržaj vezan uz publikacije i poslovanje!

Mjesečni newsletter – bilten

Želite primati naš newsletter koji se bavi temama vezanim uz psihologiju, samosvjesnost, filozofiju, promatranje svijeta oko sebe i sličnim? Kliknite ovdje, upišite svoju email adresu i uživajte više manje jednom mjesečno u nekoliko kratkih tekstova, crtica i zapisa životnih situacija pomaknute perspektive.

upis novih članova

pregled svih biltena dosada

Fanzin “otom potom”

Fanzin je mala knjižica, skup grafičko-vizualnih ideja, ilustracija i kratkih zapisa iz života, A6 formata koji nosi oko 20tak stranica. Izlazi neredovito, a dosada se pokazalo da se ta neredovitost događa svaka tri mjeseca. Pretplatite se i primajte buduće brojeve poštom na vašu kućnu adresu. Pretplata na sljedećih 12 brojeva iznosi 30eur, što uključuje i poštarinu. Mislite o tih trideset eura kao o dugoročnoj investiciji u nešto što možda izrodi lijepim plodom u budućnosti. Ako vam je to previše, uzmite samo sljedeći broj za 3eura!

sve informacije o uplati i upis vaših informacija

Neakademski slikar

Zanima vas samo vizualni aspekt, sviđaju vam se ilustracije i želite samo kliknuti lajk na nešto što vam se sviđa?

Neakademski slikar nije završio nikakvu formalnu izobrazbu što se tiče umjetničke ekspresije, ali misli da je ekspresija kul, da mu je potrebna i da je to izazov u kojem se vječno može nadograđivati (da li itko to zaista želi?). Bacite pogled, stisnite lajk, upišite koji komentar. Dugoročni izazov je jednom dnevno staviti nešto novo, a možda jednog dana i prodati sliku preko online platforme.

instagram Neakadamskog slikara

Hvala Vam na pažnji i odvojenom vremenu!